Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Büyükşehir’den yaz-kış yüzme kursu

Büyükşehir’den yaz-kış yüzme kursu

Büyükşehir’den yaz-kış yüzme kursu

Büyüksehir’den yaz-kis yüzme kursu

Adana’da özellikle yaz aylarinda meydana gelen bogulma vakalarini azaltmak, çocuklarin ve gençlerin spora yönlendirilmesi suretiyle kötü aliskanliklardan kurtulmasini önlemek amaciyla, Adana Büyüksehir Belediyesi’nce yüzme kurslari veriliyor.

Adana Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baskanligi’nca, belediyeye ait kapali yüzme havuzunda düzenlenen ve uzman egitmenlerce verilen yüzme kurslari büyük ilgi görüyor.

Özellikle yaz aylarinda sicaklardan bunalan vatandaslarin kanallarda serinlemesi sonucu meydana gelen bogulma olaylarini minimuma indirmek isteyen Gençlik ve Spor Daire Baskanligi ekipleri, yüzme kurslari ile çocuklara ve her yastan Adanaliya yüzme kursu veriyor.

Belediye Evleri Mahallesi Zahit Akdag Bulvari Ahmet Kurttepeli Anadolu Lisesi civarindaki kapali yüzme havuzunda verilen yüzme kursuna vatandaslar ücretsiz olarak katilabiliyor. Hijyenik ortamda öncelikle 7-15 yas arasi çocuklara ve yetiskinlere yönelik yüzme kursu hafta içi ve hafta sonu da dahil olmak üzere yilin 12 ayi devam ediyor.

Yüzme kursuna katilmak isteyen vatandaslar kapali yüzme havuzuna bizzat basvurabildikleri gibi (0322) 455 36 33 numarali telefon hattindan iletisime geçerek bilgi alabiliyor.



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli